MESAJ DE BUN VENIT

Dragi colegi, colaboratori și parteneri,

Vă invităm cu mult drag la a treia ediție a Simpozionului Timișorean de Pneumologie Pediatrică si Congresul National de Fibroză Chistică, organizat la Timişoara, care vine ca urmarea edițiilor organizate cu succes în 2018 si 2019.

Participarea este gratuită, ne dorim un acces cât mai larg la prezentările de cazuri simpozioane și referatele ce vor fi prezentate de lectori de excepție.

Avem marea bucurie si deosebita onoare să organizăm in premiera "Primul Congres Național de Mucoviscidoză (Fibroză chistică)", într-un oraș unde exista vechi si ample preocupări în domeniul „mucoviscidozei”- traducerea francofonă a fibrozei chistice -„cystic fibrosis” în termen anglo-saxon.

Întâlnirea va fi un eveniment de înaltă ținută științifică dar și un prilej de întâlnire virtuală cu vechi si buni prieteni pentru formarea unor noi, trainice prietenii și frumoase colaborări internationale.

Deși ne-am dorit un eveniment cu participare fizica, acest lucru nu este posibil in conjunctura actuala , dar patologia respiratorie pediatrică isi menține poziția de vârf în pediatrie, iar noile abordări trebuiesc reevaluate și cunoscute.

Cu sufletul și brațele deschise , vă așteptăm , deocamdată virtual, la Timișoara!